برگر ماهی

دستور تهیه برگر ماهی را در زیر آمده است و شما می توند به راحتی این برگر رو آماده کنید.

مواد لازم

مواد لازممقدار
فیله ماهی ۵۰۰ گرم
پباز ۳ عدد
قارچ ۵ عدد
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
روغن و آرد سوخاری به مقدار لازم
برگ بو ۳ عدد
سیر ۳ عدد
سس تارتار به مقدار لازم

دستور تهیه برگر ماهی

ابتدا ظرف در داری انتخاب کرده و فیله ماهی را داخل آن قرار دهید.برگ بو، سیر رنده شده و ۱عدد پیاز رنده شده را هم به آن اضافه کرده و در صورت تمایل مقداری آبلیمو و زعفران هم به آن اضافه کنید و درب ظرف را بسته و آن را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید ۲ تا ۴ساعت ماهی طعم دار شود.سپس آن را خارج کرده و سرخ کنید.بقیه پیاز ها را رنده کرده و آب آنها را بگیرید.قارچ را ریز خرد کرده و به همراه کمی روغن سرخ کنید و به همراه جعفری خرد شده ، سفیده تخم مرغ ، آبلیمو ، پودر سیر ، نمک و فلفل و زعفران به ماهی اضافه کنید.

مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند سپس مقداری آرد سوخاری بریزید و مجدد مخلوط کنید تا مایه برگر آماده شود.توجه داشته باشید فقط تا اندازه ای آرد سوخاری اضافه کنید که بتوانید به برگر شکل دهید چون استفاده زیاد از آرد سوخاری برگر را خشک میکند.
 برگرها را به تکه های مساوی تقسیم کنید و داخل نایلون بگذارید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس برگرها را بر روی توری کباب کنید یا داخل تابه ای که چرب کرده اید سرخ کنید ،و روی آن سس تار تار ریخته و داخل نان مخصوص همبرگر سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×

سلام

یکی از کارکنان ماهیما را انتخاب کنید و سوالتان را بپرسید.

تماس با ماهیما

×