دستور پخت پیتزا ماهی

پیتزا ماهی غذای فست فودی از غذای دریای است که می تونید از دستور زیر اقدام به پخت کنید.

مواد لازم

مواد لازممقدار
خمیر آماده پیتزا یک بسته
گوشت ماهی چرخ کرده یا ورق های کوچک  ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
قارچ ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر پیتزا یک بسته
کالباس خشک ۳۰۰ گرم خرد شده
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
زیتون به میزان لازم

دستور تهیه پیتزا ماهی

ابتدا پیاز خرد شده و قارچ و فلفل دلمه را با ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع کمی سرتفت میدهیم تا به اصطلاح مواد شل شود ولی سرخ نشود، مقداری از سس پیتزا را به مواد اضافه کرده و مواد را کنار میگذاریم.

خمیر پیتزا را در سینی چرب شده پهن میکنیم مقداری سس را روی خمیر بمالید. همواره سس را روی خمیر ریخته کالباس خشک را که به صورت مکعب های کوچک برش داده ایم را به روی مواد اضافه میکنیم (ماهی پخته شده  یا از تن ماهی نیز میشود استفاده کرد)  سس را روی همه مواد ریخته و باقیمانده سس را با قاشق بر روی ماهی میریزیم ودر انتها آویشن و پنیر پیتزا را اضافه میکنیم  و با زیتون تزئین می کنیم و سینی را در فر به مدت ۱۵ دقیقه در درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار میدهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×

سلام

یکی از کارکنان ماهیما را انتخاب کنید و سوالتان را بپرسید.

تماس با ماهیما

×