تاکو میگو

تاکی تاکو یک غذای سنتی مکزیکی هست که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل شده ست. داخل تاکو غذاهای مختلفی قرار داده می شود که در این پست از آشپزی غذای دریایی ماهیما، تاکو میگو را به شما آموزش می دهیم. امیدواریم از این غذا لذت ببرید.

مواد لازم

مواد لازممقدار
میگو پاک شده۳۴۰ گرم
روغن کانولا ۲ قاشق چای خوری
پودر زیره ۱ و نصف قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمزبه مقدار لازم
لوبیا سیاه۴۲۰ گرم
پودر چیلینصف قاشق چای خوری
تورایلای ذرت۶-۸ عدد
برنج قهوه ای پخته شده۱ فنجان
سالاد پیکو دِ گالو نصف فنجان
پیازچهیک چهارم فنجان
آووکادو۱ تکه
گشنیز تازهبه مقدار لازم

دستور پخت تاکو میگو

روغن را در ماهیتابه نچسب با شعله متوسط داغ کنید. میگو را با ۱ قاشق چای خوری زیره و فلفل را در ماهیتابه قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه بپزد تا آماده شود. در این مدت میگو ها را در ماهیتابه بهم هم بزنید تا نسوزد.

پس از پختن میگو ها، آن ها را از ماهیتابه خارج کنید. لوبیا، نصف قاشق چای خوری زیره و پودر چیلی را به ماهیتابه اضافه کنید و لوبیا را به مدت ۳ دقیقه بپزید. پس از آن لوبیا را با چنگال له کنید.

هر طرف از تورتیلاهای ذرت را به مدت ۱۵ ثانیه گرم کنید سپس مخلوط لوبیا، برنج، میگو، سالاد پیکو دِ گالو، پیازچه و آووکادو را برای هر ک از تورتیلاها تقسیم کنید و با در میان هر یک از تورتیلاها قرار دهید.

در آخر با گشنیز تازه تزیین و سرو کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×

سلام

با ماهیما در ارتباط باشید.

و یا با ماهیما تماس بگیرید.

×