دستور پخت سوفله ماهی

سوفله ماهی جنوبی را در این پست آموزشی غذاهای دریایی ماهیما به شما آموزش می دهیم. امیدواریم از تهیه آن لذت ببرید.

مواد لازم

مواد لازممقدار
ماهی شیر۱ کیلو گرم
تن ماهی۱ کنسرو
پنیر پارمزان رنده شده۱۵۰ گرم
جعفری خرد شدهبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغن مایعبه میزان لازم

دستور پخت سوفله ماهی

ظرف مناسبی را انتخاب کرده و کف آن را چرب کنید.

ماهی ها را کف ظرف بچینید.

در یک کاسه، تن ماهی را با پنیر رنده شده و جعفری خرد شده مخلوط کنید. سپس آن را بر روی ماهی ها بریزید.

ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید.

نهایتاً ظرف را روی یک دیس برگردانید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×

سلام

با ماهیما در ارتباط باشید.

و یا با ماهیما تماس بگیرید.

×