ماهی سنگسر کبابی و دستور پخت آن

ماهی سنگسر کبابی را طبق آموزش زیر از دستور غذای دریایی ماهیما تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم

مواد لازممقدار
ماهی سنگسر۱ عدد بزرگ
روغن زیتون۳/۲ پیمانه
آبلیمو۶ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل قرمزبه میزان لازم
سیر۴ حبه
جعفری خرد شده۱۰۰ گرم

ماهی سنگسر کبابی

ماهی را با دستمال آشپزخانه خشک کنید. در یک ظرف ۳ قاشق سوپخوری روغن زیتون و ۳ قاشق سوپخوری آب لیمو, نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی ماهی بریزید. در جای خنک بمدت ۱ ساعت در این سس بماند. سپس ماهی را روی کباب پز قرار دهید.

در حین پخت با یک قلم مو ۲-۳ قاشق سوپخوری روغن زیتون را دو طرف بمالید. در یک ماهی تابه کوچک باقی مانده روغن , سیر , فلفل قرمز, نمک و ۳ قاشق سوپخوری آب لیمو را با هم مخلوط کنید. ماهی تابه را روی حرارت بگذارید.

چند جوش که زد آن را بردارید . با دقت ماهی را از کباب پز به ظرف اصلی انتقال دهید. از سس آماده شده روی ماهی بدهید ودر آخر جعفری خرد شده را روی ماهی بریزید . ماهی سنگسر کبابی را داغ داغ سرو کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×

سلام

با ماهیما در ارتباط باشید.

و یا با ماهیما تماس بگیرید.

×